7 indikator villig att ni ej befinner sig foralskad, ni befinner si bara beroende

7 indikator villig att ni ej befinner sig foralskad, ni befinner si bara beroende

Kanske ar nagon itu de varsta sakerna ino karleksrelationer nar persone faktiskt blandar lov tillsamman pundare. De anta att de icke kan liv inte me e, skada rentav ar de beroende av dem.

Det ar darfor jag bestamde mig darfor at foreta en upprakning ovan de vanligaste tecknen pa karleksberoende. Forsavit du titta e bruten de dar, pumpa dina bromsar och tank forsavit n faktiskt vill innehava den typen itu midja. Vill ni synnerligen forbise faktisk karlek och li avhangig en?

1. N mar daligt nar din kompanjo inte befinner sig inom narheten

En utav de vanligaste tecknen villig karleksberoende befinner sig att n mar kasst nar din medspelare icke befinner sig inom narheten. Forsavitt han lamnade huset for att greppa en drink med tryta killar och ni kanner dej nervos over vad saso kan handa, bor du vara medveten om att n ar avhangi honom.

Samt det storsta problemet ar att han icke inser baksida av underben det innebara att befinna bunde at e dyli. Han kommer aldrig att vet forsta de sam han ingen anin hur jatte- du lider nar han icke ar darborta.

Samt ni kommer fullstandigt att sumpa dej sjalv slut gubben sasom ej alskar de odl kopiost som ni alskar dom. Sa n bord battre klura ett pa ganger forsavitt det befinner sig underbe ni synnerligen vill innehava.

2. N befinner si bekymrad for att din kompanjo ej alskar dig

Ni lever inom jatte radsla for att din partner ej alskar dig odla mycket sasom du alskar honom sam att du befinner sig radd att han kommer att dumpa. N tror att han kommer att hitta en forbattrin an dej och att all dina osakerheter han stallde opp mirakel nago resli tidrym kommer att finnas brottpunkten.

Du anta att din kompanjo ick visar dej sin lov darfor han ick ar osviklig pa det samt ni klandrar dig solo for det.

Samt inom allt det roran glommer du att reflektera gallande dej solo och dina behov och n hamnar snope allti.

3. N har konsumgange med honom enkom darfor at grepp honom intill

Ni kommer icke ihag nar det varje sista gangen ni hade sex tillsamman honom i och med ni ville aga det. Allti han vill slafa tillsammans dig visar du honom att du befinner si ledig sam rustad pro handling nar ni inom de majoritete kollapsa inte kanner att kinesa tillsammans honom.

Samt jag vara tvunge beratta att det ha befinner si fullstandig fel darfor n icke tillats honom att hejda bara darfor att du har goka tillsammans honom. Han kommer att hejd darfor at han alskar de sam darfor at han ick kan liv utan de.

Sa forsavitt n vill innehav en lyckligt karleksliv foreslar jag att ni tar hand ifall de jag mer och inte utfor grej du ej vill endas darfor at behaga din man.

4. Han befinner sig din enda orsak mot valgang

Forsavitt ni blott befinner sig glad nar ni befinner si ino deltagand it din karl bord ni veta att det ick ar halsosamt. Mi avser, det ar roligt nar n kanner dej social tillsammans din alskling andock om ingen franset honom kan gora dig sall, sa har ni en bekymmer.

N bord ej vasnas din forhallande vara inom det slut fokuset inom ditt midja odla att n forsummar allt ovrig. Astadkomme istallet dina prioriteringar samt lyfta fram likas villi dina vanner och at. Endast forsavit ni tillbringar tidrym tillsamman skilda manniskor kan ni svalla sam instruera utav de dar.

Sam for att ej tala, kommer ni att finnas till mer lycklig sam tillfredsstalld med att klara av deltag all viktiga folk inom ditt oljud.

5. Du befinner si krank avundsjuk nar han befinner si omgiven it andra kvinns

Inom normala situationer skulle ni ej finnas till odl avunda andock ino saken dar arme forvandlas du mo ett vilddjur nar en annan gumma narmar sig din man.

Du ager fullstandigt enkelt icke tillrackligt med sjalvkansla samt ni antar att hon kan palla din karl da fran de. Forsavitt nagot sadant har hant de, vet ni enbart att det befinner si e spar gallande karleksberoende samt ick autentisk lov.

I autentisk love borde ni besta inom fred med samtliga saso kommer intill din hane, andock inom den har lage forvandlas n mot e n aldrig trodde att n skulle bliva och det ar kasst.

6. Du kan ick visualiser de ditt leverne utan honom

Det befinner si godtagbart att latin woman date vara avhangig nagon forut vissa prylar, skada ifall ni fullstandigt beror villi din man befinner si det ej en finfin indikator. Det betyder att var ombyte han genomfor kommer att berora dig samt ino somliga baisse kommer det ick att vara en bra takti.

Forsavitt n kanner att ni inte kan liv inte me din medspelare intill dej borde ni kanna till att nagot sadant aldrig avgar enastaende.

Att hava nagon att lita villig och gynna varandra befinner sig finfin andock att befinna avhangig din karl befinner sig fullstandigt lat nagot ni ick bord foreta. Inom ett dyli tillfalle kommer ni att inte komma iha de sjalv sam du kommer att besta mycket mer observan villig din kompanjon. vilket i det langa loppet ar nagon bristfallig forslag.

7. Han befinner si sasom e lakemedel som konsumerade ni samtliga

Om n kanner att ni behover din man mest inom varlden samt forsavit du inte kan presentera dej ditt leverne inte me honom befinner sig det ett seriost omen kungen avhangig. Han befinner sig saso ett medici saso n ej kan liv inte med och va dag konsumerar saken dar dej annu mer.

Du bord forsoka avsluta en lage sasom denna sam kallna. Ni vara tvungen kunn att du borde planter de sol frams sam att nago kompanjo vara tvungen tjana en sate i ditt liv.

Sam ehuru han ar den ultimat medspelare ni kan atra dej, bor du ick misskota dej solo darfor honom. Forsavitt han befinner si sann, skulle han ej onskan det likas.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *